topp vad vill bokakonsult Vad erbjuder bokakonsultHem

Martin Rydell

Martin RydellKontakta mig

Funderar ni på att ha Kundevent? Personalfest? Jubileum? 60-årsfest? 25-årsfest? Bra! Då har jag underhållning att erbjuda. Genom åren har jag samlat på mig fantastiska arbetskamrater: Artister, skådespelare, sångare, komiker och musiker.

Detta kan jag erbjuda just nu:

Cocktail - En krogshow i 3 set: Sinatra, soul och disco. Självklart bjuder vi på en hel del komik och så kan man få finstämd mingelmusik i form av bas och piano. Jag och 3 män, Patrik Stomberg och Joacim Mullo, underhåller och 2 män, Niklas Brevestedt och Josef Appelqvist spelar musik. Vi blandar live- och förinspelad musik. Har spelats på vackra och stiliga Stufvenäs gästgifveri hela november och december. Vi kan även erbjuda dansmusik efter showen om så önskas. Passar för små och stora sällskap

Hylla Povel - En krogshow i 3 set som avslutas med allsång med Povels allra bästa melodier. Detta är en hyllningsshow där kända och fartfyllda texter blandas med mindre kända och lugna låtar av 1900 talets Pop-farfar! Ida Seve och jag underhåller medans Niklas Brevestedt och Oskar Appelqvist musicerar. Har spelats för nästan 2000 personer i höst!

Per-Erik underhåller/föreläser - En figur jag har gjort hundratals gånger genom åren klurar/kommenterar/spexar/sjunger i upp till en halvtimme från en 8-årings perpektiv.

Martin Rydell underhåller. Jag med bandet Rekyl eller en musiker eller med bakgrunder underhåller med egna och andras låtar.

Duran & Mollans allsångsshow - En allsångshow för barn från 3 år och uppåt. Sång, show, skoj och allsång i 1 timme. Det är jag, min fru Anna, Ida Seve, Niklas Brevestedt och Hans-Bertil Hagström som underhåller.

Utöver detta kan jag givetvis skräddarsy en underhållning för just er fest!

 

 

anpassade kurser kurser och seminarier

Kurser inom

Seminarier

  • Inga seminarier just nu, de läggs upp efterhand.
hyr personal

Vi kan erbjuda konsulter med lång erfarenhet för kortare och längre uppdrag till: